Home

'Twinfield de nr. 1 in online administraties'

Sinds 2015 is RietvelddeJong Accountants en Belastingadviseurs B.V. partner van het online pakket Twinfield. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met ons accountantskantoor. Twinfield kunt u ook goed gebruiken samen met Basecone en Newviews, zodat uw facturen automatisch worden gescand en geboekt in de administratie.

Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand. Onze klanten die al gebruik maken van Twinfield, zijn daar erg tevreden over. Wilt u ook weten of Twinfield wat voor u is? Neem vrijblijvend contact op met dhr. S. Zandbergen, tel. 0182-645454.

Voor meer informatie over het online pakket Twinfield verwijzen wij u naar de website www.twinfield.nl

 

Nieuws

Nieuwsbrief

Ondernemers op de hoogte houden van actualiteiten en ontwikkelingen die voor hun bedrijfsvoering van belang kunnen zijn. Dat is het doel van ‘RietvelddeJong Nieuwsbrief', ons eigen nieuwsmagazine.

RietvelddeJong Nieuwsbrief verschijnt enkele malen per jaar. Wilt u (gratis) abonnee worden? Stuur dan een e-mail naar mevrouw B. Rietveld. Wij zorgen ervoor dat u ons nieuwsmagazine dan voortaan per post krijgt opgestuurd.

Eerder verschenen nieuwsbrieven lezen? Hieronder treft u de meest recente uitgaven aan (.pdf): 


Nieuwsbrief aanvragen? Dat kan via Mevrouw B. Rietveld