Home

Ruimte om te ondernemen

Als ondernemer krijgt u heel wat op uw bord: tussentijdse cijfers en rapportages, belastingaangiften, de administratie, omzetbewaking, kostenbesparing, salarisverwerking, personeel & organisatie, klantenwerving, arbeidsrecht, de jaarrekening, pensioenregelingen, subsidieaanvragen, het ondernemingsplan, automatisering, waardebepalingen, fusie & overname, bedrijfsopvolging, financiële planning... En dat terwijl u misschien wel het liefst al uw aandacht en energie besteedt aan uw core business. Daarom neemt u beslissingen misschien wel te vaak ‘even tussendoor'. Maar helaas, het ontbreekt u aan tijd.

U uw vak, wij de randzaken
RietvelddeJong heeft als stelregel dat u zo min mogelijk hinder moet ondervinden van randzaken bij het runnen van uw organisatie. Als u zich volledig kunt richten op uw vak, geeft dat gegarandeerd de beste resultaten. En daar heeft u uiteindelijk ook het meeste profijt - én werkplezier! - van. Onze medewerkers bezorgen u daarom rust, overzicht en het vertrouwen dat de zaken tot in detail zijn geregeld. Niet voor niets is ons motto: Uw bedrijf, onze zorg!

Naast het geven van advies zorgen wij ook voor de praktische uitwerking ervan. Oftewel: u kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld advies over verbeteringen binnen uw bedrijf, maar ook voor het compleet verwerken van uw financiële administratie of het opstellen van periodieke rapportages. Daarbij volgen we ontwikkelingen binnen uw branche op de voet. Een brede kijk op de ondernemerswereld houdt onze adviezen scherp en onze dienstverlening waardevol.

Persoonlijk
Wederzijds respect en vertrouwen. Dat zijn de pijlers onder onze werkwijze. Alleen op die manier kan een langdurige vertrouwensrelatie ontstaan. En alleen zo is ‘een persoonlijke aanpak' ook echt persoonlijk. Het is ons doel om als een betrouwbare sparringpartner samen met u de regels de baas te worden. Samen zorgen we voor een optimale bedrijfsvoering. Zodat u weer ruimte krijgt voor uw oorspronkelijke passie: ondernemen.